Jean Heuts 


Na bijna 25 jaar in de wetenschap -aan de universiteit en bij DSM- te hebben doorgebracht als polymeer / oppervlakte-analyse chemicus ben ik van veld gewisseld naar mijn andere passie: persoonlijke financiën en financial life planning.

Met mijn bedrijf SciPlan verzorg ik volledig onafhankelijke financiële (levens) planning voor professionals in wetenschap, technologie en voor anderen. Ik gebruik mijn kennis van financiële en levensplanning om mensen te helpen hun financiële en levensdoelen op een duurzame manier te bereiken. Bijvoorbeeld wanneer je  inzicht wilt krijgen in je geldstromen of je pensioen. Maar ook wanneer je een huis wilt kopen of een nieuwe relatie wilt aangaan. Bij veranderingen in de werksituatie (ontslag, boventalligheid of wisselen naar zelfstandigheid). Kortom Iedereen krijgt gedurende haar of zijn leven te maken met veranderingen, die ook financiële gevolgen hebben. Zulke gebeurtenissen heten life events. Ik als financial life planner verplaats mij in jouw situatie en ondersteun je om de keuzes te maken die bij jouw leven passen.

Sinds eind 2018 ben ik een gecertificeerd financieel planner (FFP CFP®) en in september 2019 werd ik een geregistreerd private life planner (RPLP®). Door de permanente educatie verplichting die bij de FFP certificatie hoort, ben ik altijd op de hoogte van de laatste financiële ontwikkelingen en het Nederlandse financiële recht. Hoewel dit belangrijk is, krijg ik nog meer energie van het stellen van levensdoelen en financiële doelen samen met jouw. En deze doelen te bereiken door samen met jouw een financieel levensplan te maken en uit te voeren. Ook voor coaching, counseling, mediatie, onderhandeling etc op het gebied van financiën en alles eromheen ben ik beschikbaar. Spreekt je dit aan neem dan contact met mij op. ([email protected], +31 (0) 629467643 )