Kosten

Een 1ste Kennismakings--/ oriëntatiegesprek (0,5h-1h) is vrij van vergoeding. Daarna beslissen we of we samen verder willen gaan.

Ik werk voornamelijk op uurtarief. Ook geef ik vooraf een prijsindicatie. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Particulieren:  €119,91 per uur exclusief BTW             €145,09 per uur inclusief BTW

Zakelijk:           €171,40 per uur exclusief BTW


Voor bepaalde packages zoals de financiële 0 meeting / financiële foto of een compleet financieel plan kunnen ook vaste prijzen worden afgesproken:De kosten van een financial life plan, deelvragen naar aanleiding van life events, coaching, counseling, mediatie, onderhandeling of advies zijn afhankelijk van je vragen, de complexiteit van je financiële situatie en de wijze van aanlevering van de documenten.

Als een plan, advies, coaching klaar is, is het klaar. Ik  geloof niet in abonnement modellen waar de klant jarenlang aan betaalt. Mogelijk zonder dat er dienstverlening tegen over staat.

Een financieel (levens) plan levert  je vaak financieel voordeel op. Meestal haal je de kosten van het financiële plan er gemakkelijk uit. Het te behalen voordeel kan ‘m zitten in het besparen van belasting. Maar ook door slimmer te beleggen of overbodige financiële producten van de hand te doen, kun je vaak geld besparen. Daarnaast weet je dat je volstrekt onafhankelijk advies krijgt en dat de financial life planner geen overbodige financiële producten verkoopt.  Je krijgt hiermee meer grip op je financiën en dat zal je bovenal veel rust geven.
Ook het life plannings aspect: het samen boven water halen van je(financiële) levensdoelen en hiernaartoe leven/plannen is zeer waardevol, echter moeilijk in geld uit te drukken. Zoals zovele zaken, die er echt toe doen in het leven